Weer in Can Picafort

weer en klimaat, tips & informatie

Het weer in Can Picafort

De zomers in Can Picafort zijn een viering van stralende zonneschijn. De temperaturen stijgen tot aangename hoogtes, waardoor de kilometerslange gouden stranden de perfecte plek worden om te ontspannen. Het water nodigt uit tot verfrissende duiken, en de zeebries zorgt voor een aangename ontsnapping aan de warmte.

Zelfs in de winter blijft Can Picafort aangenaam mild. De temperaturen dalen niet te ver, waardoor het een uitnodigende bestemming is voor reizigers die de drukte willen vermijden. Het milde weer biedt nog steeds gelegenheid voor aangename wandelingen langs de kust en het verkennen van de sfeervolle straatjes in het centrum van de stad.

De overgangsmaanden, herfst en lente, schilderen Can Picafort met zachte tinten en aangename temperaturen. Deze gouden tussenperiodes zijn ideaal voor diegenen die willen genieten van de prachtige omgeving zonder de intensiteit van de zomerhitte. Het is het perfecte moment om de natuurlijke schoonheid van de regio te verkennen en te profiteren van de rustigere atmosfeer.

Alles over Can Picafort

Temperatuur Can Picafort

In Can Picafort, aan de noordkust van Mallorca, variëren de gemiddelde temperaturen gedurende het jaar. In de zomermaanden, van juni tot september, liggen de gemiddelde dagtemperaturen tussen de 25 en 30 graden Celsius, waardoor het een warme en uitnodigende bestemming is voor zonliefhebbers. In de winter, van december tot februari, dalen de gemiddelde dagtemperaturen naar ongeveer 10 tot 15 graden Celsius, wat nog steeds mild is in vergelijking met veel andere Europese bestemmingen. De lente (maart-mei) en de herfst (oktober-november) bieden aangename temperaturen, met gemiddelde dagtemperaturen variërend tussen 15 en 25 graden Celsius. Over het algemeen geniet Can Picafort het hele jaar door van een mediterraan klimaat, wat betekent dat het een aangename bestemming is, ongeacht het seizoen.

Klimaat Can Picafort

Can Picafort geniet van een heerlijk mediterraan klimaat dat het hele jaar door aantrekkelijk is voor bezoekers. De zomers zijn warm en zonnig, met gemiddelde temperaturen variërend tussen 25 en 30 graden Celsius. Dit is het perfecte seizoen om te ontspannen op de uitgestrekte gouden stranden en te genieten van verfrissende duiken in de heldere Middellandse Zee. De winters in Can Picafort zijn mild, met temperaturen die rond de 10 tot 15 graden Celsius liggen, waardoor het een aangename bestemming blijft voor diegenen die willen ontsnappen aan kouder weer elders in Europa. De lente en herfst brengen aangename temperaturen tussen 15 en 25 graden Celsius, ideaal voor het verkennen van de natuurlijke schoonheid en charmante omgeving van Can Picafort. Kortom, het klimaat van Can Picafort maakt het het hele jaar door een gastvrije bestemming voor diverse reizigers.

Weersverwachting Can Picafort

Can Picafort geniet het hele jaar door van een mild en aangenaam mediterraan klimaat, wat het tot een aantrekkelijke bestemming maakt voor verschillende seizoenen. Hier is een overzicht van het weer gedurende het jaar:

Lente (maart – mei): De lente brengt milde temperaturen tussen 15 en 25 graden Celsius. De natuur ontwaakt, en de bloemen beginnen te bloeien. Dit seizoen is perfect voor het verkennen van de omgeving en genieten van aangename wandelingen langs de kust.

Zomer (juni – augustus): De zomer in Can Picafort is warm en zonnig, met gemiddelde temperaturen variërend tussen 25 en 30 graden Celsius. Dit is het hoogseizoen, ideaal voor zonliefhebbers die willen ontspannen op de stranden en genieten van diverse watersportactiviteiten.

Herfst (september – november): De herfst brengt nog steeds aangename temperaturen, variërend van 15 tot 25 graden Celsius. Het weer blijft zonnig, en de avonden worden wat koeler. Dit seizoen is geschikt voor rustige verkenningen en ontspannen momenten.

Winter (december – februari): De winters in Can Picafort zijn mild, met temperaturen rond de 10 tot 15 graden Celsius overdag. Hoewel het niet het typische strandseizoen is, biedt de winter nog steeds een aangename ontsnapping aan de koudere temperaturen elders in Europa.

Over het algemeen blijft Can Picafort het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming met een constant mediterraan klimaat dat zich leent voor verschillende activiteiten, of het nu gaat om zonnebaden in de zomer of rustige verkenningen in de koelere maanden.

Weer Can Picafort per maand

Weer Can Picafort Januari

6° tot 14°

Weer Can Picafort Februari

6° tot 14°

Weer Can Picafort Maart

7° tot 16°

Weer Can Picafort April

9° tot 17°

Weer Can Picafort Mei

12° tot 21°

Weer Can Picafort Juni

16° tot 25°

Weer Can Picafort Juli

19° tot 29°

Weer Can Picafort Augustus

20° tot 30°

Weer Can Picafort September

17° tot 26°

Weer Can Picafort Oktober

14° tot 23°

Weer Can Picafort November

10° tot 18°

Weer Can Picafort December

8° tot 15°