10x mooiste bezienswaardigheden van Can Picafort

bezienswaardigheden, tips & informatie

Activiteiten in Can Picafort

Playa Can Picafort
Het beroemde Playa Can Picafort is een uitgestrekte stranden dat zich uitstrekt langs de kust. Met zijn kalme wateren en fijne zand is het de ideale plek voor ontspanning en watersporten zoals windsurfen en paddleboarding.
Son Real
Historisch en cultureel rijk, Son Real herbergt een archeologische site met overblijfselen uit verschillende tijdperken. Bezoekers kunnen wandelen door oude necropolissen en genieten van het landschap.

Boulevard van Can Picafort 
De boulevard van Can Picafort is de kern van de stad. Hier vind je een overvloed aan restaurants, bars en winkels. ’s Avonds komt de boulevard tot leven met een ontspannen sfeer en verlichting.

Markt van Can Picafort
Elke week wordt er een markt gehouden waar lokale producten, handwerk en verse producten te koop zijn. Een geweldige plek om de lokale cultuur en smaken te ervaren.

Puig de Santa Magdalena 
Dit is een prachtige heuvel met een kapel bovenop. Een korte wandeling naar de top wordt beloond met een panoramisch uitzicht over Can Picafort en de omliggende regio.

Albufera Natuurreservaat
Op korte afstand van Can Picafort ligt het Albufera natuurreservaat, een belangrijk wetland-gebied dat een thuis biedt aan diverse flora en fauna. Ideaal voor natuurliefhebbers en vogelspotters.

Parochiekerk van Santa Margalida
Deze charmante kerk, gelegen in het nabijgelegen stadje Santa Margalida, heeft een indrukwekkende architectuur en is een historisch en religieus centrum.

Club Nàutic Can Picafort
Voor liefhebbers van watersport is de jachthaven van Can Picafort de place to be. Hier kun je boten bewonderen en genieten van een ontspannen sfeer.

Cova de Sant Martí
Een intrigerende grot met historische betekenis, de Cova de Sant Martí, biedt een fascinerende kijk op het verleden van de regio.

Torre de Can Picafort
Deze oude verdedigingstoren dateert uit de 16e eeuw en was ooit onderdeel van het verdedigingssysteem tegen aanvallen van piraten. Het biedt een glimp van de geschiedenis van Can Picafort.

Bezoek de haven van Can Picafort

De haven van Can Picafort, gelegen aan de noordkust van Mallorca, is een betoverende plek waar de mediterrane sfeer tot leven komt. Deze haven vormt het kloppende hart van de stad, waar de kalme deining van de zee harmonieus samenvloeit met de bedrijvigheid van het dagelijkse leven.

Wandel langs de kade en bewonder de reeks kleurrijke vissersboten en plezierjachten die zachtjes in het water wiegen. De haven ademt een ontspannen en vriendelijke sfeer, waar de lokale vissers bezig zijn met hun ambacht en bezoekers genieten van het schilderachtige uitzicht op zee.

Tal van gezellige cafés, restaurants en winkels omringen de haven, waardoor het de ideale plek is om te genieten van een ontspannen maaltijd met uitzicht op het water of om te slenteren langs de boulevard en souvenirs te ontdekken.

Can Picafort jetski huren

Voor degenen die op zoek zijn naar een dosis adrenaline te midden van de kalme wateren van de Middellandse Zee, is het huren van een jetski in Can Picafort een onmisbaar avontuur. Deze opwindende ervaring biedt niet alleen de mogelijkheid om de sprankelende kustlijn van Mallorca te verkennen, maar ook om de vrijheid van snelheid op het water te ervaren.

Jetski’s zijn beschikbaar langs de kustlijn van Can Picafort, waardoor enthousiaste avonturiers de kans krijgen om de golven te trotseren en de kust vanuit een geheel nieuw perspectief te bewonderen.

Karting Can Picafort

Voor liefhebbers van snelheid en adrenaline is karten in Can Picafort een onmisbaar avontuur. Deze opwindende activiteit biedt een perfecte mix van competitie, plezier en de sensatie van racen op hoge snelheid. Voor een onvergetelijke ervaring van snelheid, plezier en competitie is karten in Can Picafort een absolute aanrader. Of je nu een ervaren coureur bent of gewoon op zoek bent naar wat opwinding, de kartbanen van Can Picafort bieden een dynamische en vermakelijke belevenis op vier wielen. Dus trek je raceoverall aan, zet je helm op en laat het avontuur beginnen op het kartcircuit van Can Picafort!